Royal Malediven Menu

Vervoer op de Malediven

Het enige vervoer dat op de Malediven plaatsvindt is tussen de eilanden.

Autohuur

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

De eilanden van de Malediven zijn allemaal zeer klein en de meeste kunt u in een half uur te voet rondlopen. Auto’s vindt u op de meeste resorteilanden niet. Vervoer naar uw accommodatie vindt meestal per electrisch golfwagentje plaats. Daarna zult u zich over het algemeen te voet of per boot verplaatsen. Op sommige resorteilanden kunt u fietsen.

Bootvervoer

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Tussen de verschillende eilanden van de Malediven varen geen veerboten. Wanneer u van uw resorteiland naar een ander eiland wilt, moet u deelnemen aan een georganiseerde excursie. Een andere optie is om een bootsafari te maken. Dit zijn meerdaagse boottrips, waarbij u verschillende atollen aandoet. Vaak maken duikers van deze optie gebruik, omdat op deze manier de diverse duikgebieden van de Malediven kunnen worden verkend. U kunt in sommige resorts een boot charteren, maar de kosten zijn zeer hoog. Dit geldt ook voor uitstapjes met het watervliegtuig, wat in sommige gevallen mogelijk is.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Royal maakt gebruik van cookies om websiteverkeer te analyseren en royalmalediven.nl te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, geeft u aan akkoord te zijn.